Resultaten voor adsl verbinding

adsl verbinding
Shop switcher.
Shop switcher.
Internet FAQ Hoe wordt een ADSL verbinding bij mij aangesloten?
Zo worden de meeste ADSL abonnementen standaard geleverd met een Doe Het Zelf pakket waarmee je de breedband verbinding zelf thuis kunt aansluiten. Het Doe Het Zelf pakket bevat alle noodzakelijke onderdelen die je nodig hebt om de ADSL verbinding aan te sluiten en is voorzien van een duidelijke handleiding.
Welke technieken zijn er om te kunnen internetten? ConsuWijzer.nl.
ADSL is een techniek waarbij u op de vaste telefoonlijn snel kunt internetten. Er zijn diverse bedrijven die ADSL-internet aanbieden. Deze ADSL-aanbieders huren de vaste telefoonlijn van KPN. Voor ADSL hebt u een vaste telefoonaansluiting nodig. Is er geen KPN-aansluiting aanwezig in uw woning?
ADSL problemen.
Welke tonen er nu wel en welke er nu niet worden gebruikt is afhankelijk van de instellingen van de verbinding en het type verbinding. Bij een ADSL verbinding met een lage capaciteit zoas 64 up/ 256 download zullen veel tonen ongebruikt blijven, maar bij een hoge capaciteit zullen zo veel mogelijk tonen worden ingezet.
geen adsl verbinding KPN Forum.
geen adsl verbinding. Beantwoord geen adsl verbinding. 3 jaar geleden. 26 maart 2014. 1866 keer bekeken. hoi mijn moden geeft aan adsl broken, ik heb wel een verbinding met de experiabox. maar geen internet. experiabox reeds meerdere maken gereset, helpt niet.
ADSL snelheidsverlies en afstand tot telefooncentrale Providercheck.nl.
Een ADSL verbinding kan een maximale snelheid halen tot 24 mbit/s. De effectieve snelheid van deze verbinding is echter sterk afhankelijk van de afstand tussen de telefoonaansluiting en de telefooncentrale bij u in de gemeente, de demping en de kwatlieit van het koper.
Alles over ADSL internet Internetten.nl.
ADSL staat voor Asymmetric Digital Subscriber Line. Het is een digitale verbinding waarbij de verhouding tussen verzenden en ontvangen van datapakketjes ongelijk is. Anders gezegd: het ontvangen downloaden gaat sneller dan het verzenden uploaden van data. Met ADSL kun je via een telefoonlijn snel internetten voor een vast bedrag per maand.
Wat is het verschil tussen kabel, ADSL en glasvezel?
Vergelijk hier alle kabel, ADSL en glasvezel pakketten op hun specifieke eigenschappen. Kabel, ADSL en glasvezel vergelijken Wat is ADSL? ADSL staat voor Asymmetric Digital Subscriber Line. ADSL is een digitale verbinding waarbij het downloaden van data sneller gaat dan het uploaden.

Contacteer ons