Meer resultaten voor adsl verbinding

adsl verbinding
Alles over ADSL internet Internetten.nl.
Met ADSL maak je gebruik van internet via de telefoonlijn. ADSL werkt via een normale koperdraad telefoonlijn die via een speciale modem is aangesloten aan een computer. Dit zorgt voor een digitale verbinding waarbij de verhouding tussen verzenden en ontvangen van datapakketjes ongelijk is.
Internet FAQ Hoe wordt een ADSL verbinding bij mij aangesloten?
Zo worden de meeste ADSL abonnementen standaard geleverd met een Doe Het Zelf pakket waarmee je de breedband verbinding zelf thuis kunt aansluiten. Het Doe Het Zelf pakket bevat alle noodzakelijke onderdelen die je nodig hebt om de ADSL verbinding aan te sluiten en is voorzien van een duidelijke handleiding.
Wat is ADSL? Kies bewust je abonnement InternetVergelijken.
Wat is nodig voor een ADSL internet aansluiting? Als je voor een ADSL internet verbinding kiest, moet je dus beschikken over een telefoonlijn, een ADSL modem dat vaak al in een pakket wordt meegeleverd, een splitter meestal ook meegeleverd en natuurlijk een ADSL abonnement.
ADSL snelheidsverlies en afstand tot telefooncentrale Providercheck.nl.
Een ADSL verbinding kan een maximale snelheid halen tot 24 mbit/s. De effectieve snelheid van deze verbinding is echter sterk afhankelijk van de afstand tussen de telefoonaansluiting en de telefooncentrale bij jou in de gemeente, de demping en de kwatlieit van het koper.
Hoe werkt het aansluiten van een ADSL-verbinding? Veel gestelde vragen Consumind.
Over het algemeen wordt de ADSL-lijn door de monteur van de provider voor je geïnstalleerd. Per provider verschilt het of je hiervoor extra betaalt of dat het bij het abonnement is inbegrepen. Ook worden er soms doe-het-zelf-pakketten aangeboden, waarmee je zelf de ADSL-verbinding kunt installeren.
Asymmetric Digital Subscriber Line Wikipedia.
Zoals ADSL normaal geïmplementeerd is, maakt de ADSL-modem bij de gebruikers thuis een verbinding via een klassiek koperpaar naar een DSLAM in de centrale van de telecomaanbieder. Die DSLAM op zijn beurt is dan verbonden met het ATM-netwerk van de telecomaanbieder, waarbij over deze ATM-verbinding het IP-verkeer wordt getunneld, of rechtstreeks met het IP-netwerk van de telecomaanbieder.
Glasvezel, DSL of kabel? Internetten.nl.
Glasvezel is de superieure en meest toekomstbestendige manier om een vaste verbinding te realiseren, maar is nog lang niet overal beschikbaar. De kabel is een stabiele optie om een hoge snelheid te bereiken, maar is vaak vooral binnen de bebouwde kom beschikbaar. Satelliet en mobiel internet voor thuis zijn niche producten met een stevig prijskaartje. DSL is eigenlijk de enige optie die bijna overal beschikbaar is, maar het internet is traag vergeleken met kabel en glas. Wil je weten wat voor jou persoonlijk de beste keuze is? Vergelijk hier alle aanbieders. Start je vergelijking. Je hebt je postcode niet goed ingevuld. Gratis onafhankelijk advies. 20 jaar ervaring. Digitale TV vergelijken. Snelste Alles-in-1 pakketten. Goedkoopste Alles-in-1 pakketten. Alles over Triple Play. Alles over Quad Play. Snelste internet pakketten. Goedkoopste internet pakketten. Postcodecheck voor beschikbaarheid. Test hier je huidige internetsnelheid. Zet je contractwekker. Overstappen van internetprovider. Alles over breedband internet. Internet via glasvezel, kabel of telefoonlijn. Internet via kabel. Internet via ADSL.
Wat is het verschil tussen kabel, ADSL en glasvezel?
ADSL is een digitale verbinding waarbij het downloaden van data sneller gaat dan het uploaden. Bij ADSL gebruik je je telefoonlijn om informatie data over het internet te versturen en ontvangen: denk bijvoorbeeld aan een datapakket dat verstuurd wordt zodat je een website kan bekijken.
ADSL internet aansluiting: ADSL verbinding uitleg.
ADSL zorgde als eerste voor een initiatief waarbij het mogelijk werd om een vast bedrag per maand te betalen en je onbeperkt gebruik kon maken van de digitale snelweg. Inmiddels is het mogelijk om ook televisie te kijken via deze verbinding.

Contacteer ons