Meer resultaten voor glasvezel of adsl

glasvezel of adsl
Waarom glasvezel? RE-NET.
Hoe werkt glasvezel? Glasvezel is de snelste verbinding die nu verkrijgbaar is. Er zijn verbindingen mogelijk die 1000 keer zo snel zijn vergeleken met huidige verbindingen zoals ADSL via de telefoonlijn of COAX via de kabel. Door glasvezel gaat geen stroom zoals bij ADSL of COAX, maar laserlicht.
Abonnees Lijbrandt door overname KPN van glasvezel naar ADSL.
ADSL Coax ezine Glasvezel Hillegom KPN Lijbrandt petitie televisie. Oer Long 29 december 2016 at 2319.: OmG ik hoop het niet. Aangezien op mijn gebouw alleen lijbrandt en geen kabel. Pieter B 14 oktober 2016 at 1644.: Glasvezel de toekomst? In Hillegom dus al weer verleden tijd! Glasvezel die slijt? Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Terug naar boven. Zoek in het archief. Site ontwikkeld door. MediaMagazine.nl gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of te kiezen voor accepteren aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze website.
Wat is ADSL internet? Providercheck.nl.
Een ADSL abonnement kan bestaan uit de volgende diensten of een combinatie daarvan.: Internet en bellen. Internet en televisie. Internet en bellen en televisie: Alles-in-1. Dit zijn een aantal van de aanbieders, oftewel providers, van ADSL internet in Nederland.: Vul je postcode in om te zien welke providers leverbaar zijn op jouw adres. uw postcode en huisnummer in. Kabel vs DSL. Vanaf wanneer krijg ik glasvezel?
Internet via kabel, DSL of glasvezel? Voordelen en nadelen op een rij.
Kabelexploitanten bieden doorgaans drie verschillende snelheden aan. Een instappakket van 25 tot 50 Mbit downloadsnelheid, een standaardpakket van rond de 150 Mbit en een snel pakket van 200 of meer Mbit. Voordelen en nadelen kabelinternet. Een groot voordeel van kabelinternet is dat als je televisie kijkt, dit niet van de internetsnelheid afgaat. Ook prettig is dat je met kabel zeker weet dat je internetprovider de aangekondigde snelheid echt kan leveren. Bij DSL gaat het altijd om een maximumsnelheid: hoe verder je van de telefooncentrale woont, hoe langzamer de verbinding wordt. Een nadeel is dat je met kabel bij een abonnement verplicht ook televisie moet nemen. Internet via DSL. Internet via DSL werkt via de oude vertrouwde telefoonlijn van koper. Dankzij een bepaalde innovatie Digital Subscriber Line, DSL dus kun je met deze telefoonlijn ook snel internet en digitale telefonie realiseren. Hoe langer je telefoonlijn is voordat hij bij de centrale uitkomt, hoe meer ruis er is en er internetsnelheid verloren gaat. Bij glasvezel heb je de garantie dat de beloofde internetsnelheid wordt gehaald, bij internet via DSL niet. Grote aanbieders zijn bijvoorbeeld Tele2 en KPN. Er zijn eigenlijk twee soorten DSL: ADSL en VDSL.
Wat is glasvezel? Glasvezelbuitenaf.
Een modern, snel en betrouwbaar glasvezelnetwerk kan dan ook voldoen aan de stijgende vraag naar data en diensten internet, televisie en telefonie. Het verschil tussen glasvezel en ADSL of kabel is dat glasvezel een hogere internetsnelheid aankan. In Nederland is dat op dit moment tot wel 1 Gbps.
Glasvezel of ADSL? We leggen het haarfijn uit bij Tele2.
Kiezen voor glasvezel of ADSL. Zowel bij glasvezel als bij ADSL heb je een eigen aansluiting, waardoor de snelheid van het internet niet wordt beïnvloed door anderen. Wat is nou eigenlijk het verschil tussen glasvezel en ADSL? De maximum snelheid van glasvezel internet ligt gewoon nog hoger dan die van ADSL.
Welke snelheid en verbinding moet ik kiezen ADSL/VDSL, kabel of glasvezel? EenvoudigOverstappen.nl.
Dan is een VDSL, kabel of glasvezel abonnement vanaf minimaal 20 Mb beter geschikt. Verdere bijzonderheden van de verschillende internetverbindingen zijn verder.: De maximale snelheden per type verbinding zijn: ADSL 50 Mb, VDSL 100 Mb en kabel plus glasvezel 100 Mb tot respectievelijk 750 Mb.
Wat is sneller, ADSL of kabel? Pricewise.nl.
Home Internet Adsl of kabel sneller. Wat is sneller, ADSL of kabel? Deze vraag is niet zo eenvoudig te beantwoorden. De reden hiervoor is dat deze internetverbindingen gebruikmaken van een andere techniek. DSL en kabelinternet zijn beide breedband verbindingen maar verschillen wel van elkaar. Glasvezel is een nieuwe techniek.
Wat is nu beter, ADSL/VDSL, kabel of glasvezel internet?
Bij zowel ADSL als VDSL internet heeft de afstand tot de wijkcentrale invloed op de snelheid van je internet verbinding. Mocht je verder dan 2 kilometer van de wijkcentrale wonen, overweeg dan te kiezen voor kabel internet of glasvezel indien beschikbaar.

Contacteer ons