Op zoek naar kpn speedtest adsl?

kpn speedtest adsl
Speedtest Test hier direct onafhankelijk je internetsnelheid!
KPN beloofd mij en daar betaal ik voor 100mbit, ik krijg max 94 download en 95 upload dat mag eigenlijk niet maar ze verklaren deze cijfers dat er altijd een mindere dan 100 mb loopt. dit is glasvezel meneer! geen adsl waar ze vroeger blokken in zetten van 5 db.
Test en vergelijk je internetsnelheid met de speedtest Internetten.nl.
In mindere mate kunnen ook de kwaliteit van de door jou gebruikte hardware en bekabeling, de gebruikte programmatuur en de snelheid van je computer bepalend zijn. Bij ADSL is ook de afstand tot de wijkcentrale van invloed en de kwaliteit van de bekabeling tussen de wijkcentrale en je modem. Is een draadloze verbinding van invloed op je snelheid? Een draadloze verbinding kan de snelheid van een internetverbinding beperken, zeker over langere afstand. Het meest nauwkeurige resultaat krijg je dan ook als je de test doet als je PC met een kabel op het thuisnetwerk is aangesloten. Waar moet ik rekening mee houden als ik de speedtest ga doen?
KPN speedtest Internet ADSL.
We hebben hier voor u de resultaten van de KPN speedtest verzameld. Gebruikers halen gemiddeld een downloadsnelheid van 1684, Mbps en uploadsnelheid van 475, Mbps. Naast de vele persoonlijke ervaringen die u op Internet ADSL kunt lezen, is het ook handig providers te vergelijken op internetsnelheden.
Speedtest Gratis internet snelheid testen Providercheck.nl.
Ja, deze speedtest is ontworpen om met elke internet provider te werken welke in Nederland levert. Onze speedtest is onafhankelijk te gebruiken, of je nu bij Telfort, Ziggo KPN of een andere provider klant bent. Tijdens het starten van de speedtest kun je aangeven welke provider je momenteel hebt.
Speedtest: snelheid meten van uw ADSL / kabel / glasvezel verbinding.
Uitvoeren van de speedtest. U kunt hier kiezen tussen speedtest applicaties van een onafhankelijke aanbieder en enkele ADSL en kabel aanbieders. De test van uw eigen aanbieder zal over het algemeen een iets beter resultaat geven, omdat deze zich binnen het eigen netwerk bevind. Speedtest van BBned. Speedtest van KPN.
Haalbare Snelheid KPN adsl KPN Community.
KPN Compleet voordeel 985. KPN ID en MijnKPN 469. KPN voel je veilig 356. KPN entertainment 2305. KPN SmartLife 114. KPN Keuzehulp 6. Stel je vraag. Beantwoord Haalbare Snelheid KPN adsl. 3 jaar geleden. 15 april 2015. 7968 keer bekeken.
Test je internetverbinding met de Servicetool Snelheidstest KPN.
Voordelen van KPN Compleet. Gratis onderling bellen. Gratis zenderpakket bij KPN Compleet. Gratis Pluspakket bij KPN Compleet. Gratis FOX Sports Eredivisie bij KPN Compleet. 5 euro korting. Meld je aan. Hulp bij instellen. Apps van KPN. Toesteltips voor je mobiel.
Speedtest: test direct je internetsnelheid bij KPN KPN.
Dat is voor iedereen persoonlijk. Voer bovenaan deze pagina de speedtest uit en bekijk welke snelheid je maximaal op je adres kan halen. Buitenshuis zijn er twee factoren van invloed op de maximale internetsnelheid die je haalt: de afstand tot de wijkcentrale en de internettechniek die beschikbaar is op jouw adres. Lees hieronder meer over deze factoren. Afstand tot de wijkcentrale bij VDSL of ADSL. Bij VDSL en ADSL heeft de afstand tot de wijkcentrale invloed op de internetsnelheid. Om de afstand tot jouw wijkcentrale zo kort mogelijk te maken 400-800 meter plaatsen wij meerdere kleine wijkcentrales in bepaalde wijken. Maximale snelheid VDSL en ADSL Met VDSL haal je een internetsnelheid tot 50Mbit/s en een uploadsnelheid van 10 Mbit/s als je binnen 1200 meter van de wijkcentrale woont. De maximale snelheid van ADSL is 20 Mbit/s. Afstand tot the wijkcentrale bij Glasvezel. Bij glasvezel maakt het niet uit hoe ver je van de wijkcentrale woont omdat lichtsignalen met een snelle laserstraal door de dunne glasvezel worden gestuurd. Maximale internetsnelheid Glasvezel. Glasvezel is de snelste internetverbinding maximaal 500 Mbit/s maar is niet op ieder adres beschikbaar. KPN is voortdurend bezig om meer locaties te verbinden met sneller internet.

Contacteer ons