Meer resultaten voor snelheid adsl meten

snelheid adsl meten
KPN knijpt ADSL snelheid af hogere snelheid mogelijk Radar.
Er zijn genoeg sites voor om dan uit te rekenen wat de haalbare snelheid is voor ADSL en ADSL2. Berichten: 1666 Lid geworden op: 19 okt 2011 1305: Locatie: Utrecht Contacteer.: Re: KPN knijpt ADSL snelheid af hogere snelheid mogelijk.
Internetsnelheid testen Telfort. Logo Telfort.
De internetsnelheid van WiFi is altijd minder snel en stabiel dan internet via de kabel. Internetsnelheid testen op tablet of smartphone. Wil je de internetsnelheid van WiFi testen in diverse ruimtes van je woning? Installeer de app van Ookla om de snelheid te testen op je smartphone of tablet.
Snelheidsverhoging adsl afgerond voor KPN-klanten Webwereld.
KPN sluit nu uit dat iets hoger en dus ook ADSL2 hier mogelijk is omdat het koper te slecht is. Dat hadden ze dus ook van te voren kunnen meten, dat had me een heleboel tijd, frustraties door het heen en weer gestuurd worden door en van xs4all naar de kpn en visa versa en telefoonkosten gescheeld. En dan krijg je rekeningen waar nog gewoon ADSL Basic wordt berekend. Dus weer telefoneren maar. De kpn slaat zo wel een aardige bonus uit hun eigen falen. Ik hoop dat ze die maar gaan investeren met het updaten van het koper dat ze gratis" gehad hebben hier en niet in vage buitenlandse bedrijfjes. Voor mensen die problemen met hun modem hebben, probeer hem eens bij iemand met dezelfde snelheid.
Speedtest.
ADSL Breedband Speedtest. Heeft u ADSL, VDSL of kabel internet en altijd al willen weten wat uw internetsnelheid is? Doe dan de speedtest op ADSL Breedband, zo weet u precies de daadwerkelijke internetsnelheid in uw woonplaats. Op ADSL Breedband is het vanaf nu ook mogelijk een speedtest te starten. Handig als u bijvoorbeeld een abonnement bij Proximus of Telenet heeft en u de internetsnelheid in uw woonplaats wilt weten. Het komt namelijk nog wel eens voor dat internet providers een internetsnelheid beloven die in uw woonplaats flink verschilt. De geadverteerde internetsnelheid en de daadwerkelijke snelheid kunnen iets verschillen, maar dit mag nooit te veel zijn.
Internetsnelheid Meten.
Oplettende kijker Guido Baars mailde ons met een waarschuwing voor mensen die die hun internetsignaal via de telefoonaansluiting krijgen. Zij hebben ADSL of VDSL-aansluiting, en daarbij is het juist van belang dat de afstand tussen het aansluitpunt en het modem zo klein mogelijk is in elk geval korter dan een halve meter.
Handleiding verbeteren internetsnelheid PC Web Plus.
http//www.nuria.nl/: geeft je inzicht in de snelheid van je breedband internet aansluiting. Heb je een ADSL, VDSL, kabel, glasvezel of mobiel internet abonnement of vergelijkbaar dan kun je Nuria gebruiken om na te gaan hoe snel je verbinding eigenlijk is. Inmiddels krijgen duizenden mensen met behulp van Nuria inzicht in de snelheid van hun breedbandinternet. Wil je zien wat andere gebruikers zoal scoren, kijk dan bij het snelste steden en provideroverzicht. Je eigen snelheid meten?
Consumentenbond: glasvezel voegt weinig toe Emerce.
7 januari, 2013. Topsnelheden meten is geen vergelijking. Ik meet regelmatig de actuele snelheden van Ziggo en die varieert van 500k tot 10 Mbit Dus ze halen alleen op de stille uren hun maximale downloadsnelheid. Daar houdt de consumentenbond geen rekening mee. Als er vanuit het wijk distributie punt iedereen tegelijk op internet zit dan is de adsl verbinding via de telefoon sneller. Bij glasvezel heeft iedereen een afzonderlijke verbinding en blijft internet met meerdere apparaten tegelijk in huis op dezelfde snelheid werken.
Speedtest: jouw huidige internetsnelheid testen Telfort. Logo Telfort.
Perfect om met meerdere apparaten tegelijk snel te surfen, video's' te streamen en te downloaden. Alleen als je een ADSL aansluiting gebruikt. Extra snelheid tot 100 Mb/s / 100 Mb/s. Ideaal om met meerdere computers tegelijk razendsnel te surfen, gamen en muziek en films te downloaden.
Speedtest: test direct uw internetsnelheid bij Solcon.
De snelheid uitgedrukt in Mbit/s van uw internetverbinding kunt u op deze pagina eenvoudig meten. Solcon maakt hiervoor gebruik van een onafhankelijke speedtest. Om een juiste meting te doen is het belangrijk dat u.: verbonden bent met vaste kabel draadloos testen wordt beïnvloed door buitenaf.

Contacteer ons