Meer resultaten voor snelheid adsl

snelheid adsl
Snelheid internetverbinding Internetten.nl.
Werkelijke snelheid internetverbinding. Iedereen die thuis wel eens zijn internetsnelheid heeft gemeten, is het vast opgevallen dat de snelheid van het internet waar je in de praktijk mee kan downloaden meestal een stuk lager is dan de internetsnelheid die de provider claimt. Met name bij ADSL is er een groot verschil in dit theoretische maximum en je eigen snelheid.
Speedtest.nl.
Snelheid internetverbindingen Totaalwijzer.nl.
De werkelijke snelheid van je verbinding. Iedereen die thuis wel eens zijn snelheid heeft gemeten, is het vast opgevallen dat de snelheid waar je in de praktijk mee kan downloaden meestal een stuk lager is dan de snelheid die de provider claimt dat je kan krijgen. Met name bij ADSL is er een groot verschil in dit theoretische maximum en je eigen snelheid.
Welke snelheid en verbinding moet ik kiezen ADSL/VDSL, kabel of glasvezel? EenvoudigOverstappen.nl.
De maximale snelheden per type verbinding zijn: ADSL 50 Mb, VDSL 100 Mb en kabel plus glasvezel 100 Mb tot respectievelijk 600 Mb. De maximale snelheid en het soort breedbandverbinding die u kunt bestellen, hangt af van uw adres en ziet u direct nadat u de postcodecheck heeft gedaan.
ADSL snelheidsverlies en afstand tot telefooncentrale Providercheck.nl.
Hieronder een tabel met de afstand en de maximaal haalbare snelheid. Een ADSL verbinding kan een maximale snelheid halen tot 24 mbit/s. De effectieve snelheid van deze verbinding is echter sterk afhankelijk van de afstand tussen de telefoonaansluiting en de telefooncentrale bij u in de gemeente, de demping en de kwatlieit van het koper.
ADSL snelheid Telfort.
DDS ADSL 20 Nee Nee. DDS ADSL 50 Nee Nee. De geschatte haalbare snelheid is 6Mbit/s. Zou dit kunnen betekenen dat ik nu op een ISDN lijn zit, en als ik over ga naar een analoge lijn dat ik dan wel 8mbit zou halen?
snelheid Breedbandwinkel.nl.
300.000ste breedbandklant voor Casema. Internetters blij met hun provider. UPC komt met Chello Extreme: 20 Mbps. Wanadoo verhoogt snelheid ADSL Direct. Kabel ziet achterstand op ADSL oplopen. Chello schaft datalimieten af. QuickNet sluit eerste ADSL2 klant aan. KPN bevestigt snelheidsverhoging ADSL.
Behaalde snelheid van internet via ADSL, Kabel en Glasvezel Beste Internet Provider 2018.
Als je in een afgelegen gebied woont kan je via ADSL vaak een zeer lage instabiele snelheid krijgen, dan is het beter om over te stappen op internet via de kabel. U bent hier: Home Vergelijken Behaalde snelheid van internet via ADSL, Kabel en Glasvezel.
Wat is het verschil tussen kabel, ADSL en glasvezel?
Klassiek ADSL haalt maximaal 50 Mb/s downloadsnelheid en 1 Mb/s uploadsnelheid. ADSL2, ADSL2 en VDSL zijn de snellere opvolgers van ADSL. De snelheid van de ADSL-verbinding is afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale: des te verder je van de centrale woont, des te lager je snelheid.

Contacteer ons