Resultaten voor wat is adsl

wat is adsl
Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel? InternetVergelijken.
Breedband: wat is dat eigenlijk? Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel? Terug naar de FAQ. Wat kiezen: adsl, tv-kabel of glasvezel? Wanneer je op zoek bent naar een internetaansluiting kun je kiezen uit drie opties: Internet via de telefoonlijn, ook wel adsl, internet via de tv-kabel of glasvezel internet.
Kabel, dsl of glasvezel Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Het is een standaard voor snelle datacommunicatie over de koperen telefoonlijn. Met ADSL is het altijd zo dat de downstream hoger ligt dan de upstream, vandaar de term aposAsymmetricapos; of aposAsymmetrischapos; in de afkorting ADSL. Voorbeelden vannbspprovidersnbspdie; ADSL-verbindingen aanbieden zijn KPN, XS4ALL en Telfort.
Alles over ADSL internet Internetten.nl.
Hoe kom je aan ADSL? Wanneer ADSL beschikbaar is op jouw adres, kun je ADSL online aanvragen op Internetten.nl. Wat je hiervoor moet doen? Doe de postcodecheck om te zien of ADSL beschikbaar is op je adres. Vergelijk en bestel het gewenste abonnement.
Welke technieken zijn er om te kunnen internetten? ConsuWijzer.nl.
ADSL is een techniek waarbij u op de vaste telefoonlijn snel kunt internetten. Er zijn diverse bedrijven die ADSL-internet aanbieden. Deze ADSL-aanbieders huren de vaste telefoonlijn van KPN. Voor ADSL hebt u een vaste telefoonaansluiting nodig. Is er geen KPN-aansluiting aanwezig in uw woning?
DDS ADSL Wat is ADSL?
Wat is ADSL 2 ADSL 2 is een techniek die hogere snelheden dan 8Mbps toelaat. In sommige postcodegebieden kan ADSL 1 wel geleverd worden en ADSL 2 niet. Wat is VDSL VDSL is de is opvolger van ADSL 2, en heeft een download snelheid tot maximaal 50 Megabit.
ADSL internet aansluiting: ADSL verbinding uitleg.
ADSL internet heeft voor een enorme doorbraak gezorgd op het gebied van internet. Wat is de betekenis van dit type verbinding? ADSL staat voor Asymetrical Digital Subscriber Line, wat vooral inhoud dat de uploadsnelheid afwijkt van de downloadsnelheid de uploadsnelheid ligt een stuk lager.
Wat is het verschil tussen kabel, ADSL en glasvezel?
Vergelijk hier alle kabel, ADSL en glasvezel pakketten op hun specifieke eigenschappen. Kabel, ADSL en glasvezel vergelijken Wat is ADSL? ADSL staat voor Asymmetric Digital Subscriber Line. ADSL is een digitale verbinding waarbij het downloaden van data sneller gaat dan het uploaden.

Contacteer ons