Meer resultaten voor ADSL

ADSL
Welke technieken zijn er om te kunnen internetten? ConsuWijzer.nl.
ADSL is een techniek waarbij u op de vaste telefoonlijn snel kunt internetten. Er zijn diverse bedrijven die ADSL-internet aanbieden. Deze ADSL-aanbieders huren de vaste telefoonlijn van KPN. Voor ADSL hebt u een vaste telefoonaansluiting nodig. Is er geen KPN-aansluiting aanwezig in uw woning?
Wat is het verschil tussen ADSL, Kabel of Glasvezel TV en internet vergelijken.
De verschillen tussen ADSL, de kabel en glasvezel zijn behoorlijk, we zetten er een aantal voor u op een rij. Over het algemeen biedt ADSL de goedkoopste abonnementen, voor glasvezel betaalt u aan de andere kant het hoogste bedrag per maand.
Ranglijst met de beste sites om adsl te vergelijken.
Eerste orintatie bij het vergelijken van adsl. De volgende sites zijn handig bij een eerste orintatie bij het vergelijken van adsl.: Shop ADSL heeft een adviestool waarmee aan de hand van vragen u een op maat gesneden advies krijgt over een pakket dat bij uw wensen past.
Wat is Zakelijk ADSL Internet? VOIPZeker.
Met zakelijk ADSL kun je onbezorgd gebruik maken van snel en veilig internet. Zakelijk ADSL is leverbaar met een snelheid tot 20Mbps download en 1 Mbps download. Doe de Postcode check om te zien welke maximale adsl snelheid op jouw adres beschikbaar is.
ADSL WikiWoordenboek.
Woordherkomst en opbouw. De Engelse afkorting voor Asymmetric Digital Subscriber Line. initiaalwoord, afkorting telecommunicatie de afkorting voor Asymmetric Digital Subscriber Line, een zeer snelle internetverbinding via de telefoonlijn ADSL is sneller dan ISDN. Bij ADSL gaat het downloaden sneller dan het uploaden.
VDSL, sneller en beter dan ADSL.
Omdat glasvezel nog niet beschikbaar is op alle locaties en de behoefte aan sneller internet blijft bestaan, is er nu een oplossing: VDSL. Met VDSL profiteert u van de snelheid van glasvezel voor de prijs van ADSL, klik op onderstaande links voor uitgebreide informatie over VDSL, de voordelen en de beschikbaarheid.
Glasvezel, kabel of dsl: wat kies je? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Het is de opvolger van ADSL. Met VDSL is een hogere snelheid mogelijk dan met ADSL. In eerste instantie theoretisch tot 25, keer zo snel, maar sinds begin 2017nbspleveren; internetproviders zoals KPN, XS4All, Telfort en Online VDSL-abonnementen met een snelheid totnbsp100; Mbp/s 5 keer zo snel als ADSL.
Internet Amsterdam ADSL, Kabel en Glasvezel internet in Amsterdam.
ADSL internet in Amsterdam is op vrijwel ieder adres beschikbaar. Kenmerkend voor ADSL is dat de downloadsnelheid bij dit type verbinding hoger ligt dan de uploadsnelheid. ADSL internet is vaak de goedkoopste internet verbinding, want de internetsnelheid ligt over het algemeen lager dan bij kabel of glasvezelinternet.
ADSL problemen.
Hoewel er tientallen ADSL-providers zijn, bestaan er in Nederland maar een viertal Telco's' welke landelijk ADSL leveren: de KPN, BBned, Telfort en Versatel. De technische dienst van de Telco krijgt van de ADSL-leverancier te horen welke aansluiting op welk adres van welk type ADSL moet worden voorzien en voert de aansluiting uit.

Contacteer ons