Meer resultaten voor brunch

brunch
Brunch Valk Exclusief.
Gedurende de hele brunch serveren wij onbeperkt koffie, thee, melk en jus d'orange. Ter afsluiting is er een gevarieerd dessertbuffet met o.a. slagroomsoesjes, bavarois, vers fruitsalade, slagroom en ijs. Omstreeks 14.00 uur eindigt de brunch. Prijs volwassenen: 2650, p.p. Prijs kinderen: 1550, p.p.
onbeperkt brunch buffet Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg.
Tijdens deze brunch worden er doorlopend koffie, thee, melk en vruchtensappen op het buffet geplaatst, maar u kunt ook kiezen voor een all in drinks package, waarmee je het drankenassortiment uitbreidt met bier, fris, wijn en binnenlands gedistilleerd. Zwemmen voor de kinderen tijdens de brunch is gratis, gelieve zich daartoe vooraf te melden bij de receptie.
Brunch Boomstamrestaurant Het Heemse.
High Tea, High Beer High wine. High Tea, High Beer High wine. Elke Zondag organiseren wij een brunch van 1200: t/m 1500.: Doorgang vindt plaats als er minimaal 15 personen in totaal gereserveerd hebben. Kostprijs: 1895, p.p. en 995, p.
Brunch op de Euromast!
Ervaar een Rotterdamse ochtend op 100 meter hoogte, met deze unieke brunch op de Euromast! Terwijl Rotterdam op de achtergrond ontwaakt, genieten jullie van croissantjes, jus d'orange, vers fruit en nog veel meer. Ervaar een Rotterdamse ochtend op 100 meter hoogte, met deze unieke brunch op de Euromast!
Barns Weekend Brunch Barn47.
BARNS WEEKEND BRUNCH. Kickstart your day with barn47s weekend brunch. Geniet van een groot assortiment elke zaterdag en zondag van 11 tot 1430. Begin je weekend met een brunch bij Barn47 en geniet van de ambiance en de diversiteit aan food entertainment.
Brunch Van der Valk Hotel Rotterdam Nieuwerkerk.
U wordt ontvangen met een bruisend aperitief. Vervolgens kunt u zich laten verrassen door de diversiteit aan koude en warme heerlijkheden op ons buffet. Een van de koks zal achter het buffet staan om heerlijke warme gerechten voor u te bereiden.
Brunch Hotel Restaurant Oud London Zeist.
Deze uitgebreide brunch wordt geserveerd op zondag van 12.00 tot 14.30; in de maanden juli en augustus op aanvraag. Indien u de brunch reserveert ter ere van een speciale gelegenheid kunt u ook kiezen voor een besloten brunch in een aparte ruimte tegen een meerprijs.
Brunch bij de duinen De Financi├źn.
Brunchcombi De Luxe 7.50. minimale deelname 30 personen Als aanvulling op ons brunchbuffet Op t Sandt bestaand uit: Brunchcombi Large Huis gemarineerde kipstukjes in sat├ęsaus Bourgondische beenham met een romig honing-mosterdsausje Tijdens onze brunchbuffetten wordt 2 a 3 maal koffie, thee, melk en jus dorange geserveerd.
Brunch Recepten van Allrecipes.
Plaats jouw recept en ontvang meldingen zodra iemand je recept beoordeelt, bewaart of er een foto aan toevoegt. Heb je al een account? Een zondagse brunch, paasbrunch of kerstbrunch, een brunch voor moederdag; we hebben de lekkerste recepten voor broodjes, sandwiches, eggs benedict, oeufs cocottes, roerei en nog veel meer. Receptencollecties voor brunch.

Contacteer ons