Resultaten voor brunch

brunch
Brunchen Euromast.
Geniet van een heerlijke brunch op grote hoogte. De zon komt op, Rotterdam ontwaakt en jij hebt het beste uitzicht op de stad onder het genot van een uitgebreid ontbijtbuffet, een heerlijk bakkie pleur en een vers glas Jus D Orange.
Brunch op zondag De Bonte Wever.
Brunch op zondag. De Bonte Brink. Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0592-356 000 of mailen naar.: Brunch op zondag. Ieder zondag van 12.00 14.30 uur! Een keur aan warme en koude gerechten, hapjes, kindergerechten en een overheerlijk dessertbuffet staan voor u klaar.
Brunch Hotel Middelburg.
De brunch is inclusief koffie, thee, karne-melk en vruchtensappen. Kinderen 4 12 jaar 1375., Kinderen 0 3 jaar gratis. Op 1e en 2e paasdag is het mogelijk om te reserveren voor onze paasbrunch. Tijdens feestdagen, de zomer en kerstvakantie vindt er niet standaard een zondagsbrunch plaats.
Hotel De Valk Brunch Hotel De Valk.
Tijdens de speciale dagen van het jaar zoals Pasen, Moederdag, Vaderdag en de Kerstdagen serveren wij een. extra speciale uitgebreide brunch met vele extras. De prijs voor deze speciale brunches is dan 1850. Hotel De Valk Met plezier gemaakt door 3pix.
Brunch bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk.
Mijn Valk Account. Wanneer u een Valk Loyal account heeft en bij ons overnacht, dan spaart u automatisch voor korting op uw volgende verblijf." 31 50 820 05 10 31 50 820 05 10 24u bereikbaar lokaal tarief. Restaurant Bar/ Brasserie. Brunch bij Van der Valk Hotel Groningen Hoogkerk.
Barns Weekend Brunch Barn47.
Home FOOD DRINKS Brunch. Lazy Sunday Brunch. Begin de zondag met een brunch bij BARN en geniet van de ambiance en de diversiteit aan food. De chefs van BARN47 bereiden met liefde en passie de heerlijkste gerechten vanuit de diverse open keukens.
Brunchen op Zondag Heerlijk Brunchbuffet Thijs en Aafke.
Bruncharrangement met koffie thee en andere buffetdranken. Bij Buffetrestaurant Thijs en aafke is een brunch altijd inclusief koffie, thee, jus dorange en andere buffetdranken zoals Fristi en Chocomel. Wel zo lekker tijdens een uitgebreid brunchbuffet op zo'n' zondagmiddag! Prijzen van de Brunch.
Sunday Brunch actie.
Reserveer een tafel. Sunday Brunch tarief verlaagd. Kom op zondag gezellig met vrienden of familie royaal genieten van een zeer uitgebreide brunch. Je betaalt slechts 1950, p.p. in plaats van 2250, en kids 950, in plaats van 1250. Wat kan je verwachten tijdens de brunch.:
Brunchen op 100 meter hoogte!
Ervaar een Rotterdamse ochtend op 100 meter hoogte, met deze unieke brunch op de Euromast! Terwijl Rotterdam op de achtergrond ontwaakt, genieten jullie van croissantjes, jus d'orange, vers fruit en nog veel meer. Ervaar een Rotterdamse ochtend op 100 meter hoogte, met deze unieke brunch op de Euromast.

Contacteer ons